Challenge Full Face Makeup ~ Collab








Γεια σας κορίτσια μου!
Τι κάνετε ? Πως τα περνάτε ?
Σήμερα έχουμε κάτι διαφορετικό και είμαι πολύ πολύ ενθουσιασμένη. Ελπίζω να σας αρέσει και να ενθουσιαστείτε κι εσείς μαζί μου.

Το σημερινό μας θεματάκι είναι μια πρόκληση ή αλλιώς όπως είναι γνωστό ένα 'challenge' . Όλο αυτό γίνεται σε συνεργασία με την Μαρία Μπρέντα από το blog e-εφηβοι
. Θα σας έχω ένα link στο τέλος της ανάρτησης για να πάτε να δείτε και το δικό της post και να της αφήσετε πολλά-πολλά σχόλια.
 Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε σ'αυτό το challenge λοιπόν, είναι ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας ένα μονάχα προϊόν και τίποτα άλλο.
Η δική μου επιλογή ήταν το bronzer της Wet n Wild από την σειρά Coloricon με spf 15 στην απόχρωση 740 Bikini Contest.
Η ελαφριά υφή του, δίνει στο δέρμα μία φυσική εμφάνιση υγείας που μπορείς όμως να χτίσεις και να δώσει πιο έντονο αποτέλεσμα αν το επιθυμείς. 
 

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε.

  


Εδώ έκλεψα λίγο πρέπει να πω :P και χρησιμοποίησα μια bb cream ούτως ώστε να δώσω μια χρωματική ομοιογένεια στο πρόσωπο μου.



   









Ξεκινώντας λοιπόν με ένα fluffy πινελάκι ματιών για blending παίρνουμε μία ποσότητα από το bronzer και το τοποθετούμε σ'όλο το κινητό βλέφαρο χωρίς να ξεπεράσουμε τα όρια της εξωτερικής γωνίας του ματιού. Στην συνέχεια παίρνουμε λίγη ακόμα ποσότητα και εφαρμόζουμε στην κόγχη του ματιού επαναλμβάνοντας 1-2 φορές την διαδικασία για να γίνει λίγο εντονότερο το αποτέλεσμα στην κόγχη και να δώσουμε βάθος
στο 
βλέμμα.



      


Αφού ολοκληρώσουμε με τα μάτια. Σειρά έχει το bronzer-ρουζ. Έχοντας μόνο ένα προιόν δεν μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλές τεχνικές γι'αυτό το λόγο παρέλειψα το contouring και πήγα κατευθείαν να ζεστάνω λίγο το πρόσωπο μου με το bronzer. 








Χρησιμοποιώντας τώρα ένα πινελάκι πολυμηχάνημα καθώς το χρησιμοποιώ σχεδόν για όλα από foundation μέχρι highlighter παίρνουμε μια  ποσότητα από το προϊόν με κυκλικές κινήσεις και φυσάμε ως σωστές επαγγελματίες που είμαστε χαχαχ για φύγει η περίσσεια ποσότητα και το απλώνουμε  με κυκλικές κινήσεις στα υψηλότερα σημεία του προσώπου μας στο μέτωπο δεξιά κι αριστερά. Καθώς και ψηλά στα ζυγωματικά, στην γέφυρα της μύτης αλλά και στην γραμμή γύρω από τα μαλλιά και το σαγόνι μας. Σβήνουμε καλά κάνοντας blending. Τέλος παίρνουμε λίγη ακόμα ποσότητα και απλώνουμε για ρουζ πάνω από τα μάγουλα, με κινήσεις ανοδικές προς τα αυτιά. Όσο προχωράμε προς τους κροτάφους σβήνουμε και να αναμειγνύουμε καλά με την επιδερμίδα. 








Τέλος, με το δάχτυλο μας παίρνουμε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν και το απλώνουμε προσεκτικά πάνω στα χείλη. 


      





Το αποτέλεσμα του make up μόνο με bronzer όπως θα δείτε κι εσείς είναι πολύ φυσικό και ουδέτερο. Θα μπορούσε να φορεθεί για μια πρωινή βόλτα .



Σ'αυτό το σημείο να σας πω πως δεν είμαι επαγγελματίας makeup artist. Όλες τις τεχνικές τις έχω ανακαλύψει μόνη μου μέσω pinterest, youtube, instagram κλπ οπότε σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν είναι επαγγελματικό και λάθη γίνονται οπότε μην κρίνετε πολύ αυστηρά :) To διασκέδασα πολύ και ελπίζω να σας άρεσε κι εσάς. Να πάτε εδώ να δείτε και το post της Μαρίας και αν θέλετε να συμμετέχετε στα Sister Blogs όπου ξεκίνησε η Μαρία και κάνουμε διάφορα collabs με challenges, tags κλπ αφήστε ένα σχολιάκι που να μας το λέτε.





Περιμένω λοιπόν την άποψη σας για το μακιγιάζ κι αν σας άρεσε μην ξεχάσετε να πατήσετε παρακολούθηση και να με βρείτε στα social media.

Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post. 

Μέχρι τότε να περνάτε καλά και φιλάκια.
Ελίνα ♥


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Παιδιά επειδή μπορεί να μπαίνετε και να μην βρίσκετε το post της Μαρίας και γενικότερα το blog της να σας ενημερώσω πως για δικούς της προσωπικούς λόγους αποφάσισε να το διαγράψει. Να της ευχηθούμε καλή συνέχεια κι επιτυχία σ' ό,τι κι αν κάνει :) 

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η συνεργασία σας και πρωτότυπο ποστ!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο πολύ ωραίο βγήκε το αποτέλεσμα για ένα μόνο προϊόν! Πολύ έξυπνη κι η ιδέα του challenge! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Κι εγώ το διασκέδασα πολύ το challenge :)
      Φιλάκια.

      Διαγραφή

Αγαπημένα Απριλίου ● April Favorites

Θαύμα - θαύμα ! Μετά από -δεν ξέρω κι εγώ- πόσο καιρό i'm back ! Βλέπεις ποστ από μένα και δεν το πιστεύεις , ε μετα...